Antic Shop

Market Mania

  • Acasa
  • Creeaza Cont
  • Despre Noi
  • Termeni si Conditii
  • Firme
  • Contact

Termeni si conditii


1). Prin folosirea acestui site, se accepta termeni si conditiile prezentate mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

2). Atat clientul cat si comerciantul care se inregistreaza cu user si parola pe MARKETMANIA.RO va accepta ca, fara nici o notificare prealabila, administratorii site-ului sa poata completa, sterge orice informatie pe site sau chiar intreruperea colaborarii fara nici o notificare prealabila. Totodata administratorul site-ului MARKETMANIA.RO nu raspunde sau garanteaza informatiile aparute pe siturile comerciantiilor ce posteaza pe MARKETMANIA.RO.

Obligatiile comerciantului/clientului de inregistrare

Pentru utilizarea serviciului oferit de MARKETMANIA.RO, sunteti de acord sa furnizati informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul sau intrerupe colaborarea pe o perioada nedeterninata, fara nici o notificare prealabila.

Securitatea datelor personale

Marketmania nu va inchiria, vinde sau oferi unei terte parti informatii personale despre dumneavoastra sau produsele pe care le-ati cerut, numai daca avem acordul dumneavoastra, acord care se va face scris printr-un e-mail.

Inregistrarea ca si comerciant/client pe site-ul MARKETMANIA.RO

1). Prin inregistrarea ca si comerciant/client vi se va cere sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteit responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca comerciant/client a site- ului MARKETMANIA.RO. Orice activitate desfasurata sub numele de user al dumneavoastra va fi integral responsabilitatea dumneavoastra. Numai un utilizator Inregistrat poate afisa informatii pe site folosind instrumentele de editare disponibile prin intermediul site-ului. Fiecare comerciant isi asuma raspunderea pentru informatiile si materialele pe care le posteaza(caracteristici, fotografii, imagini, nume de marc inregistrta, etc.) pe site-ul MARKETMANIA.RO.

2). MARKETMANIA.RO isi rezerva dreptul de a decide inlaturarea de pe site a oricarui material pe care il considera ilegal, care poate fi daunator pentru MARKETMANIA.RO, care incalca prezentul acord sau nu este adecvat dupa parerea noastra.

Produsele si ofertele promotionale

1). Comerciantii isi stabilesc singuri preturile produselor si ofertelor speciale pe care le expun. Acestea sunt aduse la cunostinta cumparatorilor prin intermediul MARKETMANIA.RO. MARKETMANIA.RO nu garanteaza sau raspunde de valbilitatea, calitatea, sau disponibilitatea produselor postate pe site-ul MARKETMANIA.RO. Aceasta responsabilitte revine absolut comercintului.

2). MARKETMANIA.RO nu este responsabil in fata nici unei persoane sau societati care foloseste sau se bazeaza pe informatiile continute pe acest site. Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa contactati administratorii site-ului MARKETMANIA.RO la adresa de e-mail office[at]marketmania[dot]ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

3). Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre comercianti, clienti si MARKETMANIA.RO se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

4). Acceptati si intelegeti in mod expres ca: nu oferim in nici un fel garantie ca serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel. Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila. Sunteti direct raspunzatori de orice activitate si/sau continut pe care il afisati in magazin. Forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosrii serviciului nostru.
Conditii contractuale

Informatii despre furnizor

Claus Web SRL cu sediu: Corvinilor, 5/D8, Satu Mare, 440080, Romania, J30/791/2005, RO17759260, capital social: 250000 RON, Cod IBAN: RO60OTPV280000219684RO01

Informatii despre beneficiar

1). Orice utilizator, persoana juridica, care este detinator al unui cont pe site-ul MARKETMANIA.RO

2). Prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului cat si a conditiilor contractuale mai sunteti de acord si cu termenii contractuali urmatori.

Definitii si termeni

1). FURNIZORUL - reprezinta operatorul unui serviciu de publicitate, care vinde conform conditiilor contractuale, spatiul publicitar identificat in portal

2). BENEFICIARUL - reprezinta persoana juridica care achizitioneaza de la FURNIZOR spatiul publicitar

Durata contractului

Prezentul contract are valabilitate atata timp cat BENEFICIARUL detine un cont activ pe site-ul MARKETMANIA.RO. Contractul intra in vigoare incepand cu momentul in care BENEFICIARUL primeste de la FURNIZOR parola de acces la utilizarea site-ului.

Obligatiile partilor

1). FURNIZORUL se obliga sa includa si sa gazduiasca produsele BENEFICIARULUI pe site-ul MARKETMANIA.RO in conformitate cu pachetul achizitionat si prevederile prezentului contract.

2). BENEFICIARUL se obliga sa plateasca valoarea serviciilor contractuale, conform conditiilor specificate la fiecare comanda de servicii publicitare, sa isi asume intreaga respundere civila si penala pentru produsele postete pe site, sa respecte toate obligatiile care ii revin potrivit prezentului contract, sa nu afiseze produse sau slogane ce pot aduce prejudicii furnizorului sau clientilor sai. In caz contrar, FURNIZORUL poate refuza includerea produsului in directorul web, caz in care atrage dupa sine si anularea campaniei.

Raspunderea contractuala

1). Furnizorul nu poate fi facut raspunzator, in nici o situatie, pentru acele daune, prejudicii, beneficii nerealizate, dovedite in instanta, oricare ar fi acestea, a caror existenta este dovedita de terti decat in limitele culpei sale. In toate cazurile insa Furnizorul nu poate fi obligat la plata unor daune sau orice alte despagubiri sau compensatii materiale, sub orice forma ar fi cerute acestea, decat in limita pretului primit efectiv din ultima comanda formulata de Beneficiar.

2). Unei singure persoane juridice nu ii este permis sa aiba mai multe conturi cu acelasi specific daca acestea nu sunt toate achitate.

3). Conditiile de plata sunt urmatoarele: La momentul plasarii unei comenzi, se va emite automat o factura proforma din partea sistemului ce va contine valoarea serviciilor achizionate in functie de planurile tarifare. Valabilitatea acestei proforme este de 5 zile lucratoare de la data emiterii ei.

Drepturile de Proprietate Intelectuala

1). MARKETMANIA.RO este unic proprietar sau autorizat legal al tuturor drepturilor la Site si la continutul MARKETMANIA.

2). Site-ul si continutul MARKETMANIA.RO includ secrete comerciale si drepturi de proprietate intelectuala protejate de legile mondiale ale dreptului de autor si ale altor drepturi. Toate drepturile de proprietate, inclusiv cea intelectuala, asupra Site-ului si a continutului MARKETMANIA.RO vor ramane in posesia MARKETMANIA.RO, a afiliatilor sai sau a reprezentantilor autorizati ai continutului MARKETMANIA.RO, dupa caz. Toate drepturile nemodificate de acest Acord sau de MARKETMANIA.RO sunt rezervate.

Incetarea contractului

1). In toate cazurile, Beneficiarul nu poate rezilia prezentul contract decat dupa epuizarea campaniilor acceptate, in curs. In situatia in care Beneficiarul doreste rezilierea contractului in perioada desfasurarii campaniilor contractate, sumele platite cu titlul de pret al campaniilor respective nu se resituie.

2). Prezentul contract inceteaza de drept in momentul in care Beneficiarului ii este sters contul de magazin din portal.

Notificari

Toate notificarile sau cererile facute catre MAKETMANIA.RO sunt valabile numai in scris si se vor trimite pe adresa de e-mail : office[at]marketmania[dot]ro