Antic Shop

Market Mania

  • Acasa
  • Creeaza Cont
  • Despre Noi
  • Termeni si Conditii
  • Firme
  • Contact

Creeaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare

1). Prin folosirea acestui site, se accepta termeni si conditiile prezentate mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

2). Atat clientul cat si comerciantul care se inregistreaza cu user si parola pe MARKETMANIA.RO va accepta ca, fara nici o notificare prealabila, administratorii site-ului sa poata completa, sterge orice informatie pe site sau chiar intreruperea colaborarii fara nici o notificare prealabila. Totodata administratorul site-ului MARKETMANIA.ro nu raspunde sau garanteaza informatiile aparute pe siturile comerciantiilor ce posteaza pe MARKETMANIA.RO.


Obligatiile comerciantului/clientului de inregistrare

Pentru utilizarea serviciului oferit de MARKETMANIA.RO, sunteti de acord sa furnizati informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul sau intrerupe colaborarea pe o perioada nedeterninata, fara nici o notificare prealabila.


Securitatea datelor personale

Marketmania nu va inchiria, vinde sau oferi unei terte parti informatii personale despre dumneavoastra sau produsele pe care le-ati cerut, numai daca avem acordul dumneavoastra, acord care se va face scris printr-un e-mail.


Inregistrarea ca si comerciant/client pe site-ul MARKETMANIA.RO

1). Prin inregistrarea ca si comerciant/client vi se va cere sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteit responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca comerciant/client a site- ului MARKETMANIA.RO. Orice activitate desfasurata sub numele de user al dumneavoastra va fi integral responsabilitatea dumneavoastra. Numai un utilizator Inregistrat poate afisa informatii pe site folosind instrumentele de editare disponibile prin intermediul site-ului. Fiecare comerciant isi asuma raspunderea pentru informatiile si materialele pe care le posteaza(caracteristici, fotografii, imagini, nume de marc inregistrta, etc.) pe site-ul MARKETMANIA.RO.

2). MARKETMANIA.RO isi rezerva dreptul de a decide inlaturarea de pe site a oricarui material pe care il considera ilegal, care poate fi daunator pentru MARKETMANIA.RO, care incalca prezentul acord sau nu este adecvat dupa parerea noastra.


Produsele si ofertele promotionale

1).Comerciantii isi stabilesc singuri preturile produselor si ofertelor speciale pe care le expun. Acestea sunt aduse la cunostinta cumparatorilor prin intermediul MARKETMANIA.RO. MARKETMANIA.RO nu garanteaza sau raspunde de valbilitatea, calitatea, sau disponibilitatea produselor postate pe site-ul MARKETMANIA.RO. Aceasta responsabilitte revine absolut comercintului.

2). MARKETMANIA.RO nu este responsabil in fata nici unei persoane sau societati care foloseste sau se bazeaza pe informatiile continute pe acest site. Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa contactati administratorii site-ului MARKETMANIA.RO la adresa de e-mail office[at]marketmania[dot]ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

3). Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre comercianti, clienti si MARKETMANIA.RO se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

4). Acceptati si intelegeti in mod expres ca: nu oferim in nici un fel garantie ca serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel. Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila. Sunteti direct raspunzatori de orice activitate si/sau continut pe care il afisati in magazin. Forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosrii serviciului nostru.
Conditii contractuale


Informatii despre furnizor

Claus Web SRL cu sediu: Corvinilor, 5/D8, Satu Mare, 440080, Romania, J30/791/2005, RO17759260, capital social: 250000 RON, Cod IBAN: RO60OTPV280000219684RO01


Informatii despre beneficiar

1). Orice utilizator, persoana juridica, care este detinator al unui cont pe site-ul MARKETMANIA.RO

2). Prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului cat si a conditiilor contractuale mai sunteti de acord si cu termenii contractuali urmatori.